2023-2024 ÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARIMIZ

ERGENEKON  ORTAOKULU  ÖLÇME  VE  DEĞERLENDİRME  EKİBİ  OLARAK OKULUMUZDA UYGULANACAK  YAZILI  SINAV  TAKVİMİ AŞAĞIDA  BELİRTİLMİŞTİR.

1.dönem 1. yazılı takvimine ulaşmak için linki açınız.

imeb_iys_dosyalar/38/15/700731/dosyalar/2023_10/24092726_YAZILI-TARIHLERI-2023.pdf

Zümre başkanları  kurulları tarafından okulun ve öğrencilerin durumları gözetilerek okulumuzda yapılacak yazılı sınavlar da 1. SENARYO YA UYGUN OLARAK sınav yapılmasına karar verilmiştir.

Okulumuzda yapılacak ortak sınavlarda, 1. SENARYO YA UYGUN OLARAK hangi dersten kaç soru sorulacağına dair ders bazlı tablo aşağıda belirtilmiştir.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'ne Bağlı Okulların Soru Dağılım Çizelgeleri   (23.10.2023)

Açık uçlu olacak yazılı soruları, okulumuz tarafından seçilen 1. SENARYO YA GÖRE, senaryoda yer alan kazanımlara uygun olarak hazırlanacaktır.

Ortak yazılı sınavlarda yer alacak kazanımların listesine aşağıdaki tablodan DERS ADINA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

Konu soru dağılım tablolarında * ile işaretlenen kazanımlar uygulama kazanımlarıdır. Bu kazanımlara sınıf içi yapılacak uygulama sınavlarında yer verilecektir.

Uygulama sınavlarında hangi kazanımlardan kaç sorunun sorulacağı ders öğretmeninin sorumluluğundadır.

6. sınıflar Türkçe ve Matematik dersinden I. Dönem II. yazılı sınavları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacaktır.

Bu sınava ait konu soru dağılım tabloları ayrıca yayınlanacaktır.

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Ortak Sınavlarda Kullanılacak Konu Dağılım Çizelgeleri aşağıdaki linki açınız.

TEMEL EĞİTİM 1. DÖNEM 1. YAZILI ÖRNEK SORU KİTAPÇIKLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 24.10.2023 - Güncelleme: 01.11.2023 09:13 - Görüntülenme: 1140

Etiketler :