Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.  Çanakkale Savaşlarının, tarihimiz açısından önemini vurguladı. Bağımsızlık yolunda atılan ilk adım olduğunu ve Mustafa Kemal’in yıldızının bu savaşlarda parladığını anlattı.

Çanakkale Zaferi, Çanakkale şehitleri ve Gazi Mustafa Kemal, unutulmayacak bir etkinlikle anıldı. ergenekon Ortaokulu  öğretmen ve öğrencileriyle Cumhuriyet’e, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıktıklarını ve çıkacaklarını bir kez daha coşkuyla dile getirdiler.

“ÇANAKKALE GEÇİLMEDİ, GEÇİLEMEYECEK”

DERGİYE ULAŞMAK İÇİN LİNKİ AÇINIZ

Kas

GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ GÜLLER DOĞAN'A VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

KÜÇÜK KIZLAR İL BİRİNCİLİĞİ

KÜÇÜK KARMA İL BİRİNCİLİĞİ

KÜÇÜK ERKEKLER İL DÖRDÜNCÜLÜĞÜ

OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ EĞRETMENİ EYÜP AYDEMİR'İ VE ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMOINI DİLERİZ.

Kas

Aziz milletimizin dünya üzerindeki birçok ülkeden daha fazla şansa sahip olmasına vesile olan, bizlere bırakılan en değerli mirasımızın, Cumhuriyet’imizin ilan edilişinin 100. yıl dönümünü kutluyor olmanın coşku, sevinç ve gururunu milletçe yaşıyoruz.Vatanımızı düşman işgalinden kurtaran Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları bizlere vatan kılmak uğruna korkusuzca ölüme koşan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, kıymetli gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyoruz.

Cumhuriyet’imizin 100. yıl dönümü kutlu, Cumhuriyet’imiz baki olsun!” Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene!

Atatürk 'ün Öğretmenleri ve Öğrencileri Olarak Sonsuza Kadar Atamızın İzindeyiz.