DERS PROĞRAMINA ULAŞMAK İÇİN LİNKİ AÇINIZ

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  Ergenekon Ortaokulu  öğretmenleri ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Kas

Fikirleriyle, eserleriyle ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bugün yolumuzu aydınlatan yegâne kılavuzumuzdur. Bizler ülkemizin geldiği noktayı, Cumhuriyet’imizin sağlam temellerine ve Atatürk’ün Türkiye için çizdiği çağdaş vizyona borçluyuz. Bundan sonra da bizlere düşen en önemli görev, Atatürk’ün hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığı uygarlık yolundaki ilerleyişimize emin adımlarla devam etmektir. Atatürk’ün mirası Cumhuriyet’imizi, bir asırlık kazanımlarıyla, Türkiye Yüzyılı'nda da her alanda yükselen bir değer haline getirmek; ülkemizi çağdaş ve müreffeh, dünyanın saygın ve güçlü bir ülkesi yapmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” diyerek yolumuzu ve yönümüzü çizen ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve kurtuluş mücadelemizin tüm isimsiz kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Günün anlam ve önemini geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize hissetirecek bu eşsiz programı hazırlayan Sosyal bilgiler öğretmenşimiz Erkan ASLANTAŞ ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Azmini, dehasını, vatan aşkını örnek aldığımız; en zor zamanlarda milletimize yeni ufuklar açan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Kontrol Sende Hayat Sende Projesi kapsamında Okulumuz Yeşilay Kulübü  öğrencileri tarafından toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla kokart dağıtımı yapılmıştır.  Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

ERGENEKON  ORTAOKULU  ÖLÇME  VE  DEĞERLENDİRME  EKİBİ  OLARAK OKULUMUZDA UYGULANACAK  YAZILI  SINAV  TAKVİMİ AŞAĞIDA  BELİRTİLMİŞTİR.

KURS PLANINI  AÇMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ  LİNKİ AÇINIZ.